Corona Enggal Lungo SMEKIP (cover dalan liyane)

Corona Enggal Lungo SMEKIP (cover dalan liyane) Lirik : Sapa sing ngira ana coronaVirus sing banget agawe resahBocah ora bisa sekolahKabeh dha bingung lan susahMarga sinaune neng omah Wahai murid – muridku tersayangAyo kabeh dha smangat berjuangSenajan rintangan menghadangHadapilah dengan tenangTetap belajar dengan tenang Reff :Kau berjuang tuk masa depanMula ja lali sinauNajan sinaumuAna ing omahKau belajar demi cita-citamuLan aja lali berdoaCorona enggal lunga Kabeh mau ditindakakeKanthi ekhlase atimuPasrah lan sumarahMarang Gusti AllahBen ndang bisa skolahRaih masa depanMasa depan cerah dan indah.. bagi yang mau bikin cover versi kamu sendiri…

Read More